У міському комунальному підприємстві “Хмельницькводоканал” освятили воду для всіх мешканців обласного центру

Як повідомили на сайті відомства, сьогодні цей ритуал провів настоятель Свято-Введенського храму Православної церкви України, митрофорний протоієрей Степан Миронюк. Усе дійство, яке відвідали керівництво і працівники підприємства, відбувалося на території ВНС-9. Воду освятили в одному із резервуарів, звідки вода надходить у оселі мешканців міста. Відправляючи обряд протоієрей Степан Миронюк побажав присутнім та всім хмельничанам здоров’я, сили, радості та благополуччя.

До його слів приєднався і директор МКП “Хмельницькводоканал” Віталій Кавун.

“Хочу привітати усіх хмельничан зі святом Водохреща. Наше підприємство традиційно проводить таке таїнство освячення води. Сьогодні не кожен може відвідати храм, щоб освятити воду. Тому, освятивши воду у наших резервуарах, ми освячуємо усю воду, яка є у оселях кожного мешканця міста”, – сказав керівник підприємства.

Цього року свято Водохреща, яке щороку 19 січня відзначають православні східного обряду, зустріло хмельничан справжніми хрещенськими морозами. Вже традиційно, впродовж десяти років у міському комунальному підприємстві “Хмельницькводоканал” для містян освячують воду.

Працівники комунального підприємства привітали усіх хмельничан, побажали Божої благодаті, здоров’я, достатку.