Як повідомляють у Шепетівському районному управлінні ГУ ДСНС у Хмельницькій області, вчора, 29 вересня о 02:40 ночі на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Fiat Ducato, що сталась у Нетішині на вулиці Млиновій.

Негайно за викликом  до місця події  прибув черговий підрозділ 8 Державної пожежно-рятувальної частини Державної Служби з надзвичайних ситуацій. На момент прибуття рятувальників вогонь вже встиг перекинутися з палаючого автомобіля і на розташований поруч транспортний засіб. Завдяки зусиллям вогнеборців вдалося оперативно зупинити вогонь та запобігти його перекиданню на інші розташовані  поряд  автомобілі. Проте полум’я таки встигло знищити два автомобілі та пошкодити один. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав, причина загоряння наразі з’ясовується.

А сьогодні зранку сталася пожежа вантажівки FAW поблизу села Гуменці Кам’янець-Подільського району. До місця події негайно направилися чергові відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини. За інформацією Кам’янець-Подільського районного управління ГУ ДСНС, чергова варта вогнеборців відразу приступила до гасіння. Спершу надзвичайники за допомогою водяних та пінних стволів «відсікли» від вогню бензобак, після чого загасили пожежу зовсім. Травмованих та загиблих на місці події не було, ймовірна причина пожежі – несправність гальмівної системи.