Сьогодні, 20 грудня, Сергій Гамалій та Володимир Юр’єв вручили сертифікати на отримання коштів для придбання житла, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної державної адміністрації.

Троє молодих хмельничан, яким трохи більше 20 отримали сертифікати на отримання коштів для придбання житла. Валентина Савчук, Мар’яна Соловей та Вадим Поліщук пережили дуже непрості часи без піклування найрідніших людей, проте наразі вони крокують у перед у доросле життя.

«Хочемо, щоб ви завжди пам’ятали, що Хмельниччина – це ваша родина. Нехай у ваших домівках панує щастя та злагода і лунає дитячий сміх!» – побажав Сергій Гамалій.

Варто зазначити, що загалом для Хмельниччини в межах субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, передбачено 28,73 мільйона гривень. За рахунок цих коштів мають забезпечити житлом 78 мешканців області, що належать до цієї пільгової категорії, з розрахунку 418,8 тисячі гривень на кожного.