Резиденція Чудотворця у замку Острозьких.

От скажіть, чи знали ви, що у старовинному замку князів Острозьких, що у Старокостянтинові, мешкає замковий кіт: колись прибився, нині – на правах господаря. Залюбки зустрічає відвідувачів, тішиться гостинцям, і навіть – з допомогою, щоправда, помічників, веде свою сторінку у Фейсбуці, де розповідає всі замкові новини?А що на території замку відкрили справжню резиденцію Святого Миколая? Кажуть, колись, за Василя Острозького, у замку гучно проходили зимові пишні зібрання, а у дерев’яному будинку чекав слухняну малечу святий Миколай. Тож цю гарну традицію управління культурної політики і ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради   вирішило відтворити.  Свої двері для  малечі зі всієї області відчинила двері Резиденція Святого Миколая. «Відкриття святкової локації стало неймовірно видовищним та феєричним для мешканців та гостей громади. Резиденція розташована на території старовинного замку, що додало особливої таємничості дійству та відчуття справжньої магії. Маєток князів став справжнім містечком із численними фотозонами, ілюмінацією, і найголовніше – Резиденцією Чудотворця», - розповідає Олександр Афанасьєв, начальник управління.

На відкриття Головної ялинки міста із замку князів Острозьких Святий Миколай, Янголята їхали на квадрациклах, їх супроводжували Помічники – верхи на конях, велосипедах, гучною пішою ходою під звуки різдвяних мелодій у виконанні муніципального духового оркестру. Цукерками, яблуками та горіхами помічники Чудотворця частували перехожих. Після відкриття Головної ялинки міста Святий Миколай відчинив двері власної Резиденції, де  чекає усіх охочих з понеділка до п’ятниці до 31 грудня, а також 3, 4, 5 січня – з 15.00 до 19.00 години. Батьки зможуть передати власний подарунок малечі у казковому будиночку через Святого Миколая, зв’язавшись з ним за номером телефону: 0973276699.

 А якими смачнющими медовими пряниками пригощає Чудотворець! За бажанням  - гостей чекають незабутні враження від екскурсії замком і духмяний чай.