Працівники Шепетівського лісогосподарства продовжують розбудову дорожньої інфраструктури у лісі, повідомляє пресслужба Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Розбудова лісових доріг є необхідною для виконання відповідних виробничих завдань, для швидшого реагування на надзвичайні ситуації, а також для розвитку туризму та покращення комунікації між населеними пунктами району.
Працівники державного підприємства «Шепетівський лісгосп» розпочали ремонт дороги в Романівському лісництві, поблизу села Червоний Цвіт. Майстри уже побудували міст через річку, наразі ремонтують саму дорогу.
У поточному році на ремонт лісовозних доріг та шляхів протипожежного значення лісгосп планує виділити близько мільйона гривень.
Дорожні роботи лісгосп виконує за власні кошти. Директор державного підприємства Володимир Сасюк зазначає: «Хоча «лісова артерія» не має асфальтованого покриття, іноді наша грунтова дорога – це найліпше сполучення, яке існує між населеними пунктами та дозволяє людям скороти відстань до важливих соціальних об'єктів: школи, садочка, медичного пункту».