Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 3458

  

Виробничо-торгівельна мережа не припинила свою діяльність у Хмельницькому

«Витребеньки від куми» давно відомий в місті бренд, напевне більшість містян час від часу забігають у магазини-пекарні аби перехилити філіжанку кави або чаю, закусивши смачною випічкою, що готують прямо на місці.

Мережа «Витребеньок» нараховує 11 точок,  – розповідає співвласник В’ячеслав Локазюк,  – і в обласному центрі поки працюють усі. Частина наших магазинів розташована у Вінницькій та Рівненській областях , ось там все вже відбувається у відповідності до обставин, щоб не наражати на небезпеку працівників. Хмельничанам та вимушеним гостям нашого міста дівчата пропонують хлібобулочні вироби, солодку та солену випічку, сподіваючись, що наша продукція додасть трохи гарного настрою в цей непростий момент. 

– А чому назвались «Витребеньки від куми»?

– О, то просто, бачите за прилавком дівчину з українськими прапорцями на щоках? То моя донька Валерія, сьогодні обслуговує усіх охочих, так ось, її хрещена мама – наша кума Марина, за освітою пекар-технолог, а відповідно її кума (моя дружина Світлана) гарний менеджер-організатор. Тож дві куми, сім років тому, вирішили випікати «Витребеньки від куми», а я вже просто доєднався до справи.   

Так що українські кумушки щиро раді всім гостям крім московських.