Вероніка Коваль, учениця Хмельницької гімназії №2 та Хмельницької школи мистецтв «Заріччя», попри свій юний вік, вже звикла до сцени, глядацьких аплодисментів. Дівчина є переможцем багатьох конкурсів та фестивалів. Зокрема, лише у 2022 році вона здобувала перемоги у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Калинові острови», Хмельницькому обласному відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі «Мистецька варта», Всеукраїнському конкурсі музичного мистецтва «Київський колорит», Міжнародному фестивалі-конкурсі «Сім нот», в онлайн-конкурсі у Варні (Болгарія) та багатьох інших.

Хмельницьким глядачам запам’ятались її виступи у заходах, приурочених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, мистецької акції до Дня матері «Уклін тобі, матусю!», для людей похилого віку Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» «Музика на всі часи», у концерті-лекції «УПА — символ нескореного духу» Хмельницької школи мистецтв «Заріччя» до 80-річчя УПА та інших.
Також Вероніка є активною учасницею благодійних акцій на підтримку Збройних сил України та постраждалих від російської агресії. Неодноразово брала участь у концертній програмі Благодійного фонду «Волонтери Поділля», у благодійних концертах «Діти — дітям війни». А ще — в концертній програмі зі збору коштів для лікування маленької онкохворої дівчинки.
Вероніка любить виконувати твори різних жанрів, поєднує класику з творами сучасності. Репертуар юної вокалістки постійно поповнюється новими творами, які з часом стають дедалі складнішими за виконанням.
А свої перші виступи на міських сценах розпочинала у складі дуету зі своєю рідною сестричкою Поліною, яка також займається у класі сольного співу у викладача Тетяни Килимник.
За вагомі досягнення у творчості, професіоналізм, активну концертну діяльність Вероніка Коваль стала стипендіатом Хмельницької міської ради 2023 року. Крім занять творчістю, Вероніка захоплюється кінним спортом, займається у кінноспортивному клубі «Парадіз» і мріє брати участь у змаганнях.
У талановитої нашої краянки є ще одна мрія — стати архітектором і робити наше з вами життя комфортним, красивим, гармонійним. І в цьому, впевнена, допомагатиме їй українська мелодія, яка після нашої Перемоги звучатиме по-особливому.