Тут нікому не відмовляють у допомозі. Зневірені та пригнічені безвихіддю знаходять розраду чи слушну пораду.
— Проект «Долоні» Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» спрямований на підтримку багатодітних сімей, одиноких матерів, дітей-сиріт, вагітних жінок та осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Допомагаємо одягом, взуттям, речами, які необхідні дітям, — візочки, кріселка, ліжечка, ванночки, іграшки, — повідомила координатор проекту Ольга Плавуцька. — А також бажаючим надаємо юридичну та психологічну допомогу, соціальний супровід, проводиться навчання у пологових будинках, навчальних закладах.
 Дбають працівники благодійного фонду про те, аби порадувати дітей приємними сюрпризами. І сяяли очі радістю чотирьох братів та їхньої сестрички родини Тадеощуків (на фото), коли вони отримали подарунки. Заздалегідь написавши свої побажання на аркуші паперу, завдяки помічникам фонду «Карітас», кожному дісталося те, про що мріялося.
 Постаралися працівники фонду, щоб будень став святковим і для Давида Бистрицького, дитини з особливими потребами, подарувавши йому м’які іграшки. У хлопчика з’явилися нові друзі — двоє величезних пухнастих ведмедів. Не залишили в біді й подружжя Балабухів, у помешканні яких сталася пожежа. Надали допомогу — дітям привезли стіл та диван.
Добрих справ на рахунку фонду «Карітас» чимало. Сподіваюся, що небайдужі читачі долучаться до благодійного проекту й допоможуть ближнім вижити у скрутний для них час. Адже під опікою фонду 37 сімей.
Звертайтеся за адресою: м. Хмельницький, вул. Зарічанська, 10/3, тел.: 068 924 87 78.