Надрукувати
Категорія: Любисток
Перегляди: 822

Василь Медулич родом із Мукачевого. Там навчався, там і заробив перші гроші. Та, закінчивши університет, приїхав у Хмельницький за направленням, тут доля і звела його з майбутньою дружиною Людмилою. Батько її був військовим, тому майже все її дитинство минуло в переїздах Німеччиною. Згодом навчалася в московських школах та на території військових містечок.

Була холодна осінь, коли вона прийшла влаштовуватися на роботу. Директор школи Василь Васильович був зачарований її красою. Він помітив, що Людмила була трохи сумна, і зрозумів тоді, що хоче зробити все, аби бачити її тільки усміхненою. Тепер вони пригадують, що в ту мить в обох спалахнуло бажання ніколи не розлучатися. Вона читала йому вірші, а він зачаровано їх слухав. Міг годинами стояти під дощем та чекати її на побачення. А вони могли сплутати місце зустрічі, та все одно врешті-решт зустрітися. Слухали одну музику, читали однакові книжки і просто кохали одне одного. Минув рік відтоді, як вона відчинила двері сільської школи, і закохані відгуляли весілля. «Ми були сільські вчителі і не мали коштів на велике весілля, але таким воно було сердечним із близькими родичами, що, якби це було зараз, ми зробили б так само», — пригадує Людмила.
 Вже 30 років вони разом і досі працюють в одній школі: він навчає дітей математики, а вона — англійської мови. З нетерпінням чекають дзвінка на перерву, щоб знову побачитися і побути разом. «Я іноді думаю, що ми не різні люди, що ми одна людина, одне ціле» — каже Василь Васильович. Свій вільний час сім’я Медуличів проводить завжди цікаво. Це може бути просто похід на базар або прогулянка в центрі міста чи якась подорож. Не важливо, де, головне разом — ось їхній девіз. Займаються волонтерською справою: підливають рослини в місті, підбирають та лікують вуличних тварин.
Мають двох доньок, старша Олена — 43 роки, займається меблевим бізнесом, а молодша Юля — веб-дизайнер. Мають і внучку Зоряну, якій уже 24. І вся велика родина Медуличів вегетаріанці.
Хобі Людмили Медулич — в’язання. Це її заспокоює. Вона креативна особистість і обожнює творити щось своє, тому захопилася ще й пошиттям одягу. А Василь Васильович у всьому її підтримує, та каже, що його хобі — це робота. У них є спільний канал на YouTube, який має назву «uklasi», де вже близько чотирьох мільйонів відвідувачів. Вони викладають відео-уроки в’язання або ж роз’яснюють математичні теми.
 Під час розмови Василь не відпускав руки Людмили. Розповідаючи про історію свого кохання, вони дивилися одне на одного та сміялися. Любов приносить світло в їхнє щоденне життя, і зовсім неважливо, скільки їм років.