Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1809

Із часу повномасштабного наступу росії українські захисники з усіх сил намагаються перешкоджати її кривавим планам. Щосекундно йде важка боротьба, смертельні бої точаться в різних містах і селах, надто важкою ціною для мужніх бійців Збройних сил виборюється кожен клаптик рідної землі… Багато з них не були вдома й досі, дехто лише на короткий період встиг заскочити до своїх рідних, обійняти їх, тим самим додавши сил чекати їх далі.

Ясна річ, щоб дізнатися про нагальні потреби захисників, треба з ними поспілкуватися. Тож аби, як кажуть, із перших вуст почути від них про складні військові будні і підтримати словами вдячності, за дорученням начальника обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, делегація з Хмельниччини у складі його першого заступника Сергія Тюріна та начальника Хмельницької районної військової адміністрації Анатолія Катеренчука вирушила на передові позиції наших воїнів. Долучилися до підтримки військових представник Благодійного фонду «Захисти Хмельниччину» Костянтин Дєтковський та амбасадор благодійного фонду Олександр Педан.
Отож на Бахмутському та Харківському напрямках протягом кількох днів делегація відвідала сім військових підрозділів. На передову посадовці передали автомобілі, старлінки, дрони, харчові продукти, речі першої потреби. Не забули і про відзнаки для наших захисників за віддану службу. Так, Сергій Тюрін від імені начальника ОВА Сергія Гамалія вручив  військовим медалі за зміцнення обороноздатності у захисті Хмельниччини та України.
«Сьогодні ви, як сталеві захисники-кіборги, так само тримаєте оборону в найгарячіших бойових точках. Ви — доблесні воїни, які щодня ціною власного здоров’я, а іноді, на жаль, і життя, виборюєте свободу та незалежність нашої країни та кожного з нас. І за це вам велика вдячність та шана», — сказав Сергій Тюрін.
Поспілкувавшись із військовими, посадовці повернулися додому з розумінням того, що саме наразі потрібно підрозділам, аби вони якісно виконували бойові завдання.
Сергій Григорович висловив також захоплення бойовим духом наших бійців. Бо, навіть перебуваючи під постійними обстрілами, вони продовжують жартувати та радіти життю. «З упевненістю можу сказати, — додав він, — що хлопці налаштовані бити ворога до кінця, до Перемоги. А наше завдання на місцях — дослухатися до потреб захисників та забезпечувати їх усім необхідним».
Слава нашим Героям!