20 квітня у бригаді тактичної авіації імені Петра Франка відбулась чергова льотна зміна. 

Перед екіпажами, задіяними у проведенні польотів, стояло завдання – відновлення навичок техніки пілотування, бойового застосування та навігації у режимі “день – ніч” у простих та складних метеоумовах. Складнощів додавав поривчастий вітер змінних напрямків.
Завдяки досвідченим льотчикам, молодь отримала неоціненний досвід у пілотуванні на малих та гранично малих висотах. Подібні вправи відпрацьовувалися лише у певних визначених зонах.
Знову на “відмінно” відпрацювали служби забезпечення польотів. За словами тимчасово виконуючого обов’язки командира підрозділу аеродромно-технічного забезпечення майора Володимира К., під час переведення автомобільної та спеціальної техніки на весняно-літні умови експлуатації кожна одиниця відповідно оглядалася та обслуговувалася. Усі роботи виконані у повному обсязі та у відповідні терміни, тож спецтехніка не підвела.
За фактом відпрацювання запланованих польотних завдань старший зміни підполковник Максим С. подякував особовому складу, причетному до забезпечення та виконання завдань та оголосив загальну оцінку зміни – “відмінно”.