Після семи місяців перебування на передовій до Старокостянтинова повернулася група військовослужбовців бригади тактичної авіації імені Петра Франка. У складі одного з батальйонів морської піхоти авіатори утримували позиції неподалік Гранітного на Донеччині.

Серед них є досвідчені бійці, такі як прапорщик Микола Нараєвський, для якого це вже друга ротація на схід. У складі гірсько-піхотного підрозділу, на першій ротації два роки тому він обороняв Піски, а згодом і позиції неподалік Попасної у складі механізованої бригади імені короля Данила.
На війну хлопці потрапили добровільно. Вони виявили бажання підтримати своїх побратимів. Серед морських піхотинців наші земляки не загубились, а навпаки були одними з кращих. Їх вирізняла висока мотивація і дисципліна. За короткий термін вони набули бойового досвіду та гідно стримували ворога.
На ранковому шикуванні командир бригади полковник Євген Булацик подякував своїм підлеглим за зразкове виконання бойового завдання і вручив почесні грамоти.
Попереду авіаторів очікує курс психологічної декомпресії під керівництвом досвідченого психолога Фаріта Сахіпова, реабілітація та медичне обстеження. А сьогодні вони відвідали «Музей Захисника України» в гарнізонному Будинку офіцерів, ознайомились з експозицією та подарували на згадку футболку з логотипом батальйону морської піхоти.