До рідного Михнова, на нашу Ізяславщину, назавжди повертається Богдан ШАЦЬКИЙ. Молодий, перспективний, якому ще б жити і жити, з коханою дружиною Христиною тішитися народженням дітей, примножувати славу України своїми здобутками, мудрістю, мужністю, героїзмом, порядністю і непідробною справжністю. Та проклята війна підступно розпорядилася по-іншому.

Страшна звістка прилетіла на рідну землю: під час виконання службових обов’язків в ООС 22 листопада 2019 року загинув командир батареї 15 реактивного артилерійського полку, старший лейтенант 24-річний Богдан Шацький. Випускник Національної академії сухопутних військ, офіцер Дрогобицької військової частини…
У Героя залишилися дружина, ненька, брат… Не стало ще одного славного сина України, не стало чоловіка, брата, товариша, друга, односельця, побратима… Пішов до небесного строю, золотими літерами вкарбувавши своє ім’я в історію безсмертя рідної Батьківщини. Пішов, аби кожен з нас був гідним величного ймення українця, в пам’ять про нього і таких, як він.
Герої не вмирають! Дасть Бог, дуже скоро повернуться всі хлопці з промерзлих окопів до рідних домівок, бо в Україні запанує такий довгожданий мир.