З бойових позицій з-під Маріуполя на Хмельниччину повернулася група військовослужбовців.

 Група військовослужбовців бригади тактичної авіації імені Петра Франка, які у складі 36 бригади морської піхоти обороняли підступи до Маріуполя, днями повернулися до Старокостянтинова. Сім місяців подільські авіатори виконували бойові завдання на Приазов’ї.

На урочистому шикуванні командир бригади тактичної авіації полковник Євген Булацик подякував підлеглим за зразкове виконання військового обов’язку.
У рамках психологічної декомпресії, військовий психолог бригади Фаріт Сахіпов протягом чотирьох днів проводив із військовослужбовцями анкетування, психологічні тренінги та рухомі вправи. Неочікувано дуже позитивно бійці сприйняли сеанс арт-терапії. Адже багато хто з них вперше тримав у руках пензлики і відображали свої уявні почуття в малюнку.
Під час відвідування Свято-Троїцького храму ПЦУ її настоятель, отець Степан Капустинський провів подячний молебень за благополучне повернення захисників України додому. Військовий капелан бригади ознайомив присутніх з історією родинної церкви князя Костянтина Острозького.