Під головуванням заступника міського голови – директора департаменту інфраструктури міста Василя Новачка відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на кращий благоустрій «Хмельницький_Щодня_Затишний». Визначено переможців цьогорічного конкурсу. Обрано лідерів у чотирьох номінаціях.

Цього року переможці отримають приємний сюрприз - сертифікати на суму 10 тисяч гривень. На цю суму вони зможуть обрати приз – озеленення території, облаштування дитячого майданчика або світлодіодну фігуру.
До участі в конкурсі були запрошені підприємства, установи, організації, управляючі компанії, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, мешканці багатоквартирних та приватних будинків, юридичні та фізичні особи. Для участі в цьогорічному конкурсі анкети з фото - та відеозйомками, а також презентаціями подали 44 учасники в 5 номінаціях.
Члени конкурсної комісії ознайомилися із матеріалами, які надійшли на конкурс, виставили оцінки кожному конкурсанту та визначили переможців у кожній номінації:
- переможець у номінації «Кращий благоустрій прилеглої території» серед підприємств, установ та організацій Хмельницької територіальної громади - Кав’ярня Feelin’good, вул. Володимирська, 71;
- переможець у номінації «Кращий благоустрій території закладу загальної середньої освіти» - Навчально-виховний комплекс № 2, вул. Франка, 57;
- переможець у номінації «Кращий благоустрій території закладу дошкільної освіти» - Хмельницький заклад дошкільної освіти № 23 «Вогник», вул. Бажана, 2;
- переможець у номінації «Краща прибудинкова територія» серед багатоквартирних будинків - будинок 4/1-Б, що на вул. Героїв Крут, ОСББ «Гармонія Героїв Крут».
Конкурсна комісія також вирішила відзначити призом-заохоченням за прагнення мешканців робити місто кращим ОСББ, що по вулиці Тернопільській, 12 А, у номінації «Краща прибудинкова територія» серед багатоквартирних будинків.
У номінації «Кращий благоустрій приватної садиби» переможців не визначено, члени конкурсної комісії одноголосно вирішили цього року переможців у цій номінації не визначати.
Переможців буде відзначено 25 вересня, під час святкування Дня міста Хмельницького.
Традиційний щорічний конкурс на кращий благоустрій «Хмельницький – наш дім» змінив свою назву на «Хмельницький_Щодня_Затишний». Удосконалено концепцію проведення конкурсу. Він проводиться у новому форматі. Суттєво змінилося Положення про проведення конкурсу і порядок визначення переможців. Також змінився склад конкурсної комісії і кількість номінацій (конкурс проводиться у п’яти номінаціях).
Конкурс має на меті поліпшення благоустрою міста, залучення підприємств, організацій, установ та мешканців Хмельницької міської територіальної громади до участі в спільній роботі з благоустрою, озелененню та покращенню санітарного стану будівель, прилеглих та дворових територій, активізації діяльності органів територіального громадського самоврядування, міських служб у питаннях благоустрою, належного утримання житлового фонду.