Трудовий колектив ХКП «Електротранс» з перших днів повномасштабного вторгнення рф активно включився у допомогу українському війську. Всі працівники перерахували одноденний заробіток на допомогу ЗСУ.

Підприємство щоденно надає 5 автобусів для мобілізаційної роботи. 2 автобуси надано для потреб військових частин. Транспорт ХКП «Електротранс» задіяний в евакуаційних перевезеннях громадян із районів бойових дій, перевезеннях поранених воїнів. На ці потреби вже виділено 5,2 тис. літрів дизельного палива.
Щоденно фахівці підприємства допомагають військовим із ремонтом автотранспорту: відремонтовано 3 автобуси, 8 автомобілів. У перші тижні війни сплели та передали військовим частинам 6 маскувальних сіток.
Керівництво підприємства залучило допомоги для війська на суму більше 85 тисяч доларів від іноземних партнерів з Польщі та Німеччини у вигляді 16 дизельних генераторів, військової амуніції високого класу (бронежилети, захисні плити для бронежилетів, розвантажувальні системи, шоломи, рації, підзарядні пристрої, біноклі, тепловізори). Придбано та передано також 5 айфонів для військовиків, які керують безпілотними літальними апаратами. Окрім цього, від кордону з Польщею перевантажено і доставлено у військові частини міста Хмельницького та на передову понад 30 тонн допомоги у вигляді медикаментів, засобів гігієни, матраців, карематів, туристичних сидінь, ковдр, продуктів харчування тривалого зберігання…
У гуртожитку підприємства знайшли прихисток понад 80 вимушених переселенців, 17 з яких залишились на тривале проживання. Переселенці забезпечені всім необхідним, троє із них працевлаштовані на ХКП «Електротранс».

Наближаємо перемогу разом!