У Хмельницькому відбуваються приємні події. Троє хлопчиків побачили світ у Хмельницькому міському перинатальному центрі 8 травня, у День матері. Їх матусь із подарунками та привітаннями сьогодні відвідав міський голова Олександр Симчишин. А у сквері імені Т. Шевченка відбулася виїзна церемонія для пари закоханих хмельничан – військовослужбовця територіальної оборони Олега та його нареченої Наталії, на яку також завітав очільник міста, аби привітати молодят.

«Є речі незмінні навіть під час війни. Як то народження дітей і створення нових родин. Сьогодні привітав трьох матусь, які народили синочків на День Матері. Двоє з них приїхали до Хмельницького із Сум та Харкова. Зараз немає кордонів між містами, всі ми - єдині, одна нація, одна країна. Нехай ці дітки зростають у мирній і Незалежній Україні!
І ще одна приємність в рамках проекту «Кохання перемагає» - одружився наш військовий. Пара разом вже багато років, тепер війна додала рішучості. Усім містом вітаємо молодят! І ставимо завдання: українців має бути багато» - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.
Урочисту церемонію організувала керівник Всеукраїнського проєкту безкоштовних весіль для військових «Кохання перемагає» Олена Ярошенко. Допомогли Олені волонтери Штабу допомоги вимушеним переселенцям.