на розробку ескізу поштової марки «Доброго вечора, ми з України!»

Укрпошта запрошує ілюстраторів, художників, дизайнерів та всіх, хто має художній хист та бажання спробувати себе в якості автора нової поштової марки України, випущеної в умовах воєнного стану. Конкурс – це унікальна можливість заявити про себе, запропонувавши власне оригінальне бачення ескізу поштової марки «Доброго вечора, ми з України!».

Вимоги до конкурсних робіт: конкурсна робота має відповідати заданій темі та не має порушувати морально-етичні норми; робота подається у вигляді малюнку або графічного макету з візуалізацією в електронному вигляді у форматі JPEG, 300 dpi; кількість робіт від одного учасника - не більше 5; використання в ескізах фотоматеріалів, тематичних зображень не має порушувати авторські права сторонніх осіб;  надсилаючи на конкурс свої роботи учасник погоджується, що у разі перемоги його роботи, підпише із Укрпоштою авторський договір на передачу виключних майнових авторських прав на твір.

Збір конкурних робіт триватиме з 27 травня по 3 червня  включно. Надіслати роботу конкурс можна перейшовши та зареєструвавшись за посиланням https://forms.gle/zBPDTPHkBrYW553X7. Кращі роботи будуть представлені на сторінках Укрпошти у Facebook, Instagram та Telegram для проведення народного голосування. Конкурсна робота, що набере найбільшу кількість голосів, буде відтворена Укрпоштою на поштових марках  «Доброго вечора, ми з України!».