Неподалік Мар’їнки Донецької області загинув сорокаоднорічний Руслан Скотенюк із села Вовківці Шепетівського району. Мобілізований до Збройних сил України, після перепідготовки був старшим навідником мінометного взводу мінометної батареї третього механізованого батальйону. З бойовим товаришем попрощалися його побратими, які воювали із ним пліч-о-пліч на фронті. Вони розповіли про його мужність та героїзм, згадували про його мрії та надії. У Руслана залишилася дружина та син Роман. Військовослужбовця поховали на батьківщині.
«Він вже одинадцятий з тих, хто, покинувши сім’ю, дім та роботу пішов захищати мир та спокій, загрозою для яких став буремний схід, і не повернувся додому живим», — йдеться у повідомленні сайту міста Шепетівки.
Двадцятого листопада деражнянці попрощалися з сорокарічним бійцем Юрієм Солтисом. Мобілізований другого березня цього року, чоловік пробув на сході дев’ять місяців. Трагедія сталася поблизу Маріуполя. Загиблого солдата зустрічали односельчани села Зяньківці, рідні та друзі. Вистилали його останню путь квітами і проводжали словами «Герої не вмирають». Хоронили героя за християнськими звичаями та з  військовими почестями і військо- вим салютом. У Юрія Солтиса залишилися батьки, дружина та діти.