На Львівщині залишили під вартою підозрюваного директора ДП «Красилівський агрегатний завод» із визначенням 30 млн. грн. застави.

Як повідомив заступник військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов, колегія Апеляційного суду Львівської області погодилася з аргументами військової прокуратури Західного регіону України у кримінальному провадженні і залишила в силі рішення Шевченківського районного суду м. Львова щодо обрання директору ДП «Красилівський агрегатний завод» міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Судом також залишено, як альтернативу, заставу в розмірі 30 млн. грн.

Нагадаємо, досудовим розслідуванням встановлено, що начальник Управління технічного забезпечення Повітряних Сил Збройних сил України, командир та заступник командира однієї з військових частин, спільно з вищевказаним директором ДП «Красилівський агрегатний завод» та заступником начальника цеху цього державного підприємства, викрали вироби БД3-УСК (балочні кріплення під крило літаків СУ-24 для перенесення авіаційних бомб) зі складів військової частини з метою їх використання для виконання контракту із Республікою Індія, ціна якого складає 18 млн дол США.