26 січня, в Хмельницькому провели в останню путь Андрія Вільгуша, офіцера Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Його серце зупинилося 24 січня…

«Капітан Андрій Вільгуш присвятив своє життя служінню Батьківщині. 2012 року він завершив навчання у Національній академії за спеціальністю «управління діями механізованих підрозділів», після чого проходив службу на різних посадах у військах та у рідній альма-матер, — повідомляють в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. — Коли настав час, Андрій Вільгуш, не вагаючись взяв до рук зброю та став на захист України. Виконуючи бойові завдання в районах проведення антитерористичної операції, офіцер боронив одну з найбільш гарячих ділянок лінії бойового зіткнення поблизу міста Авдіївки. Втім,  Андрія вбила не ворожа куля — його серце раптово й несподівано зупинилося  вже на мирній землі».
 Поховали Андрія Вільгуша в Хмельницькому на Алеї Слави, що на кладовищі у мікрорайоні Раковому. Без чоловіка залишилися дружина, без батька маленька донечка, осиротіли брат та рідні. 9 травня цього року йому  виповнилося б  32 роки.