Ще одна трагедія сколихнула Хмельниччину. Знайдені тіла екіпажу сьомої санітарної роти, яка вирушила на схід ще  влітку.
 Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила волонтерка  Людмила Васильєва: «Наші хлопці з автосанітарної роти у місті Сватове зателефонували і повідомили, що упізнали тіла (зниклих під Дебальцевим кілька тижнів тому) своїх побратимів. Серед них двадцятип’ятирічний Михайло Балюк, родом із Полонського району, та  тридцятивосьмирічний Анатолій Суліма, родом із Хмельницького. Вони були разом в одному екіпажі «швидкої», який вивозив поранених з передової та  рятував життя військовим. Загинули 9 лютого під Дебальцевим. На Анатолія вдома чекала дружина та доньки Катерина і Марина. А Михайло планував одружитись.

 


Автокатастрофа забрала життя трьох захисників України. Серед загиблих тридцятидворічний боєць батальйону «Свята Марія» Валерій Дереш із Хмельницького, якого побратими знали за позивним Амін.
Трагедія сталася 22 лютого. Бійці їхали з Павлополя у Маріуполь. На в’їзді в місто сталася аварія.
Валерій був справжнім патріотом і захисником рідної землі. Часто смерть підстерігала Героя на полі бою, але доля його берегла. Та цього разу не судилося оминути лиха.


Двадцять четвертого лютого Хмельницький попрощався із бійцем добровольчого батальйону «Донбас»  тридцятисемирічним Володимиром Панчуком. Він загинув у бою за Дебельцеве 12 лютого, мужньо обороняючи свою країну.
Володимир Феліксович був одним із перших хмельничан, які поповнили добровольчий батальйон «Донбас». Удома на нього чекали дружина та троє дітей. Найменшій донечці два роки.
Поховали Володимира на алеї Слави кладовища у мікрорайоні Ракове.


Цього ж дня не оминула туга і Новоушиччину. Жителі прощалися з бійцем батальйону «Айдар» п’ятдесятиоднорічним Борисом Шевчуком, уродженцем села Куражин.
П’ятеро бійців батальйону зникли ще тринадцятого серпня  на автодорозі Луганськ –– Краснодон, між селами Новосвітлівка та Хрящувате, серед них і житель Новоушиччини. Чоловік вважався безвісти зниклим, і тільки завдяки  експертизі ДНК його тіло ідентифікували.
Борис Шевчук був активним учасником Майдану. Пізніше, коли нависла загроза над країною,  пішов добровольцем у батальйон «Айдар».
Свій останній спочинок Герой знайшов на (новому)  кладовищі у Новій Ушиці.