За посягання на життя працівника правоохоронного органу притягнуть до суду хмельничанина.  

У травні поточного року поліцейські прибули на виклик у  квартиру, де нетверезий господар «виховував» своїх домашніх.  Угледівши правоохоронців, чоловік схопив револьвер, споряджений гумовими кулями та вистрілив в обличчя поліцейського. Сторожі закону не злякались, а стали на захист скривдженої дружини дебошира та малолітніх дітей, схопили п’яного стрілка. Пораненого працівника поліції доставили у лікувальний заклад.

 За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в області завершено досудове розслідування за фактом замаху на життя правоохоронця та незаконного зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт за підозрою у вчиненні вказаною особою кримінальних правопорушень, передбачених ст. 348 (замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків) та ч. 1 ст. 263 (незаконне носіння, придбання та зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу) КК України, направлено для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду. Санкція ст. 348 КК України передбачає позбавлення волі строком від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.