Через сильні морози комунальні служби та інші установи міста перейшли на посилений режим роботи аби забезпечити належну життєдіяльність Славутської міської територіальної громади

Як зазначають на офіційному сайті, місто не перестає надавати послуги, оперативно реагує на проблемні питання та надзвичайні ситуації.  Так, вчора, 18 січня, о 19.35 на підстанції, яка знаходиться у дворі будинку на вул. Чкалова,14 сталася аварійна ситуація, через яку 6 будинків у цьому районі залишилися без електропостачання. Спільними зусиллями працівників Славутського РЕМ ПАТ «Хмельницькобленерго» та КП «Славутське ЖКО» були вжиті відповідні заходи та усунено несправності, і вже о 21.50 напруга була подана для всіх споживачів.

За словами начальника Славутського РЕМ Олександра Гетьмана,  підстанція належить колишньому комбінату «Будфарфор» і в ній від навантаження підгорів контакт в обладнанні, яке випускалося 60 років тому.

Силами працівників комунального підприємства «Славута-Сервіс» розчищали сніг, підсипали протиожеледною сумішшю дороги та вулиці по місту, а також у селах Варварівка та Голики. Через низьку температуру повітря вийшов з ладу таймер шафи управління, тому тимчасово було відсутнє освітлення вулиць Князів Сангушків та Зарічна. Несправності вчасно ліквідовано.

Славутська філія ПАТ «Хмельницькгаз»: працює відповідно до плану роботи, тиски газу в нормі.

У КП «Славутське ЖКО», через суттєве зниження температури повітря, котельні міста працюють у посиленому режимі, задіяно резервні котли. КП «Славутське УВКГ»: підприємство працювало в штатному режимі, без надзвичайних ситуацій, водопостачання та водовідведення здійснювалось безперебійно.