Будучи комунальним, унітарним і комерційним підприємством, яке працює на повному госпрозрахунку, редакція обласної газети «Подільські вісті»  в умовах війни, важкої економічної кризи і тотального зубожіння населення, яке є основним нашим інвестором, все ж завершила минулий 2014 р. із чистим прибутком

у 110 тисяч гривень. Вироблено продукції у діючих  та   порівняних  цінах у 2014 р. на 1 мільйон 4 тисячі гривень більше, ніж у 2013 р.
Дохід (виручка) від реалізації продукції  (товарів, робіт, послуг) зріс у 2014 р. на 1 мільйон 4 тисяч гривень порівняно із 2013 р.
Середньомісячна (за рік) заробітна плата працівників редакції зросла  у 2014 р. майже на 30 відсотків і є вищою, ніж середньомісячна  в області.
Якщо у 2013 р. редакція сплатила податків і зборів 1 мільйон 479,8 тис. грн., то в минулому, 2014 р. — 1 мільйон 824,2 тис. грн., що на  344,4 тис. грн. більше, ніж у 2013 р.  
Окрім того,  доводимо до Вашого відома, що редакція провела низку заходів щодо економного використання коштів: оптимізувала колектив: із 58 працюючих у 2014 р. до 38 у 2015 р., зменшила доплату за інтенсивність праці, встановила суворий ліміт на витрати пального та інше.
Для раціонального використання газетної площі, запобігання виходу у світ низькопробних, сірих та убогих публікацій, активізації суперництва, змагальності і здорової творчої конкуренції, а відтак створення конкурентноспроможної, читабельної, резонансної газети штатним працівникам редакції підвищено гонорар у 6,5 раза. Він є одним із найвищих  серед друкованих ЗМІ. За підсумками кожного місяця преміюємо авторів кращих публікацій. Переможці визначаються членами редколегії  шляхом таємного голосування.
Ціна примірника «ПВ» на 2015 р. формувалася насамперед із розрахунку тодішньої (2014 р.)  вартості паперу, поштових тарифів, комунальних послуг, опалення службових приміщень, електроенергії, пального, зв’язку. Якщо у 2013 р. за послуги пошти редакція сплатила 799,7 тис. грн., то у 2014 р. — 1 мільйон 39 тис. грн., що складає 32 відсотки від усіх річних грошових надходжень.   
У січні 2014 р. тонна паперу коштувала 6500 грн.  Із цього головного економічного чинника було встановлено передплатну ціну на 2015 р. Повний номер газети (вівторок, четвер) на рік складає 144 грн. за екземпляр. Четверговий номер відповідно — 120 грн. У зв’язку із сьогоднішньою ціною на папір — 21 тис. грн. за тонну, витрати на друк газети зросли у 3,2 раза.
З метою забезпечення доступності газети для жителів області, враховуючи складну соціально-економічну ситуацію, редакція прийняла рішення передплатну ціну  на газету у 2015 р. не підвищувати.   Таким чином  ми вимушені продавати свій інформаційний товар за демпінговою ціною. Недарма «ПВ» порівнюють із «соціальним хлібом», ціна на який також майже не підвищується. Хоча, коли собівартість одного номера у 2014 р. складала  1 грн. 80 коп., то вже у 2015 р.  — зросла на 24 коп, тобто 13 відсотків і становить сьогодні 2 грн. 4 коп.  Звісно, на це є об’єктивні фактори, про які йшлося вище.
Попри усе це, колектив газети не стояв осторонь подій у державі. На потреби Української армії нами переказано 28 тис. грн., одноденний заробіток колективу та власні добровільні внески.
Проте є проблеми, які без допомоги співзасновників вирішити дуже і дуже складно.  Для річного випуску газети потрібно 130 тонн паперу, що при вартості 21 тис. грн. за тонну становить 2 млн. 730 тис. грн. Отож навіть виділені за «Обласною програмою  забезпечення публічності у діяльності місцевих органів влади  та розвитку інформаційної сфери Хмельниччини 2012-2015 рр.» 490 тис. грн. становитимуть всього          18 відсотків від річної вартості паперу.
Натомість є  й інші господарські проблеми: 30 років  не бачило ремонту приміщення редакції (власність обласної ради),  давно своє відпрацювали комп’ютери, застаріла оргтехніка. На часі — встановлення автономного опалення редакційних кабінетів.
Вельмишановні  наші співзасновники та читачі! «Подільські вісті»  як ніколи солідарні з вами. Ми висвітлюємо силу духу нашого народу, силу громадської стійкості та патріотизму. Про це пишемо у кожному номері, на кожній шпальті. Саме тема патріотизму, нездоланності — приорітетна для наших журналістів. Завдяки об’єктивності, неупереджено-  сті  ми маємо найвищий тираж у державі, а значить заслужений авторитет і бездогану репутацію. І коли, на жаль, припинили своє життя чимало газет на Хмельниччині: «Подільський кур’єр», «Подільська хроніка», «Всім», «Газета «Поділля»,  ми й надалі чесно виконуємо свій журналістський обов’язок, сіючи слово правди, захищаючи справедливість  і демократію.