Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 4310

Сьогодні на проспекті Незалежності в м. Нетішин сталася дорожньо-транспортна пригода, автомобіль Cadillac перекинувся на узбіччя дороги та почав диміти. Повідомлення про цю подію до Служби порятунку надійшло о 05.29. 

Прибувши на місце виклику рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини перевірили салон авто і виявили, що постраждалих у ньому немає. Після чого за допомогою аварійно-рятувального інструменту відімкнули багажне відділення та відключили акумуляторну батарею від живлення аби запобігти пожежі. Потім змили залишки паливо-мастильних матеріалів із проїжджої частини автодороги. За повідомленням бійців 8 ДПРЧ 5 ДПРЗ ГУ ДСНС, причини й обставини цієї аварії встановлюють правоохоронці.

У Кам’янець-Подільському районі надзвичайники ліквідували наслідки автопригоди, в якій загинув водій. Подія сталась поблизу села Міцівці, легковий автомобіль Daewoo Lanos зіткнувся з вантажівкою Iveco, яка стояла в попутному напрямку але не рухалась, оскільки на цій ділянці дороги проводяться ремонтні роботи. Lanos в’їхав в нерухому вантажівку.

Надзвичайники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Дунаєвець  оперативно прибули на місце події, вони деблокували тіло 62-річного загиблого чоловіка та передали працівникам швидкої допомоги.