Задля поліпшення екологічної ситуації в Україні, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, об’єднань, соціально відповідального бізнесу та медіа проводить щорічну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій.

Міжнародна акція «Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»» відбудеться у 24 регіонах України та 180 країнах світу 18 вересня 2021 року о 10:00 з дотриманням карантинних норм та обмежень.
Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні та почати вживати заходи щодо їх усунення.
ПРИЄДНУЙТЕСЯ:
18 вересня о 10.00, локація для прибирання – прибережна смуга річки Південний Буг (збір для всіх бажаючих доєднатися до акції о 10.00 год - міст по вул. Кам’янецькій зі сторони вул. Прибузької або майданчик біля Палацу творчості дітей та юнацтва, вул. Свободи, 2/1).
17 вересня о 13.00, локації для прибирання:
1) прибережна смуга річки Кудрянка в мікрорайоні Ружична (збір по вул. Кам’янецькій біля ресторану «Південна брама»);
2) прибережна смуга річки Кудрянка в мікрорайоні Дубове (збір на дамбі по вул. Шептицького);
3) Іванковецько-Олешинський ліс (збір біля автобусної зупинки с. Іванківці);
4) Парк «Подільський» по вул. Львівське шосе.