Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 5628

Вже стало гарною традицією проведення змагань з лову риби на День міста. Щороку рибалки мають можливість позмагатися у різних видах лову риби. Кожного року, крім переможців та призерів, обов’язково нагороджуються переможець в номінації «Big fish» та наймолодший учасник. Цей рік також не є винятком.

Для любителів риболовлі буде проведено чемпіонат міста Хмельницького з лову риби серед рибалок-любителів поплавкового та донного спорядження «Проскурівська риболовна ліга 2021». Захід відбудеться в рамках святкування Дня міста 25 вересня на водоймі річки Південний Буг.
До участі у змаганнях допускаються усі бажаючі незалежно від статі, віку та технічної підготовки, які в установленому порядку зареєструвалися як в особистому, так і в командному заліку в організаційному комітеті. Склад команди – 3 рибалки від установ міста.
Попередня заявка для участі у чемпіонаті міста з лову риби «Проскурівська риболовна ліга 2021»

№ з\п      ПІБ      Назва організації (або особисто)     Номер телефону
  
Заявки на участь у чемпіонаті приймаються до 23 вересня 2021 року в управлінні молоді та спорту Хмельницької міської ради на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Із положенням про проведення змагань можна ознайомитися тут.
Більш детальну інформацію можна отримати, зателефонувавши до управління молоді та спорту Хмельницької міської ради: 76-41-09.