В межах всеукраїнської акції «Два тижні єдності» Національна академія Державної прикордонної служби України долучилась до онлайн заходу  «Міст єдності – Україна єдина».

У телемості взяли участь представники Харківської обласної державної адміністрації, Харківського національного університету внутрішніх справ, Донецького державного університету внутрішніх справ, Національної академії Національної гвардії України та Національного університету цивільного захисту України. Керівники, викладачі та курсанти закладів вищої освіти суб’єктів забезпечення нацбезпеки України говорили у своїх виступах, наскільки важливо сьогодні, на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, продемонструвати справжню єдність, стійкість, готовність спільно протистояти ворогу та захищати Україну.
«Переконаний, що консолідація українського народу є умовою, яка дозволить не лише зберегти українську державність, а й забезпечити її поступальний розвиток. Україна – наш дім! І в наших силах згуртуватися заради майбутнього», – запевнив під час телемосту заступник ректора з персоналу полковник Павло Лисак.
«Курсанти Національної академії Державної прикордонної служби України разом з усіма українцями висловлюють любов до своєї Батьківщини. Ми згуртовуємось навколо національної ідеї та хочемо показати, що ми – єдиний народ і що ми віддані своїй країні!» – зазначив у своєму виступі курсант факультету забезпечення оперативно-службової діяльності головний сержант Сергій Гільчук.
Всі учасники заходу були одностайними у прагненні зберегти цілісність своєї держави, підсумували у прес-центрі прикордонного вишу. Україна разом і назавжди!