Шлях до нашої Перемоги все ще окроплюється кров’ю воїнів, встеляється жертвами цивільного населення, та вже тепер можемо з упевненістю говорити про провал путлерівців у досягненні їхніх ключових військових цілей.

Попри публічні заяви орків про те, що «військова операція націлена на визволення населення Донбасу від гніту українських нацистів і впливу київської хунти» насправді головною метою рашистів була військова окупація всієї України та максимально швидка насильницька зміна української влади. Що ж за фактом? Українська влада встояла, країна залишається керованою в складних умовах війни. Український народ об’єднався в протистоянні агресору. Єдиним обласним центром, який вдалося захопити ворогу, однак не вдається остаточно втримати, залишається Херсон. Але ні Київ, ні Харків, ні Чернігів, ні Суми так і не були завойовані, хоч і зазнали руйнувань. Армія рашистів отримала значні втрати в особовому складі, техніці, яких досі не мала ні під час двох чеченських воєн, ні під час десятирічної війни в Афганістані. На очах міжнародної спільноти деморалізація російського «війська», нездатність вести бойові дії з дотриманням вимог Конвенції про закони війни.
Жорстокість рашистів — це ще й не бачене досі дикунство. У розповідях про злочини цієї наволочі окремою лінією проходять картини їхнього побуту на окупованих територіях. Якщо не описувати огидні подробиці, то москалі випорожнювалися там, де жили, їли, спали. На хазяйських ліжках спали, їли, а на кухнях — влаштовували туалети, за наявності цивілізованого санвузла. Фекальна окупація, вона посеред дитячої кімнати, у пісочницях, посеред залу Будинку творчості… Вищий пілотаж — писати фекаліями матюки на стінах шкіл. Лайно є частиною коду росіянина, складовою «велікой руской культури».
Прірва між нами глибшає і глибшає. Для кожного українця, в тому числі російськомовного, росіяни стали першим ворогом. Країни великої сімки, звідки вже давно викинули росію, запровадили власний пакет санкцій проти агресора, а США виступили за виключення москви з великої двадцятки і заявили про бойкотування засідань у випадку залучення російських представників. ЄС, своєю чергою, ввів персональні й економічні санкції проти російських компаній і почав процес зменшення енергетичної залежності від москви. Північний потік-2 — заблоковано. Європейці відключили 7 провідних російських банків від системи SWIFT, що припинило проведення зовнішніх розрахунків. Європа закрила для їхніх літаків повітряний простір, а лізингодавці, які надавали власну авіацію російським авіакомпаніям, зажадали повернення лайнерів власникам, а це кілька сотень бортів. Країни ЄС наклали ембарго на постачання російського вугілля, а з 16 квітня заборонили в’їзд вантажного транспорту, зареєстрованого в росії та білорусі. Західні обмеження заморозили 350 мільярдів доларів російських золото-валютних резервів, що складає майже 60 відсотків їхнього обсягу. Через неможливість проводити оплати за власними зовнішніми боргами в доларах, рф з 11 квітня фактично перебуває у «вибірковому дефолті», і ситуація погіршуватиметься й надалі.
А історія знищення флагмана флоту росії — крейсера «москва» — це історія російського безчестя. Вперше бойовий корабель такого класу знищено ударом протикорабельної ракети, повністю виробленої в Україні. Саме з борту крейсера «москва», що перебував поблизу острова Зміїний, здійснювалося керівництво морською блокадою узбережжя України. Проте пошукові радари двох наших новітніх протикорабельних ракет «Нептун» самостійно захопили ціль, система управління визначила оптимальну траєкторію для атаки, щоб уникнути перехоплення ППО крейсера, та завдати смертельного удару. Крейсер, який російські адмірали називали «вбивцею американських авіаносців» через потужне ракетне озброєння далекої дії, пішов саме туди, куди його послали захисники острова Зміїний. За цим курсом підуть і всі путінські орки. Тим паче, що Україна отримала чергову партію озброєння. Вашингтон передав нам 200 американських бронетранспортерів, 11 гелікоптерів, 18 гаубиць, 500 ракет для протитанкових комплексів Javelin. Великобританія — ще 6 тисяч ракет, зенітно-ракетні комплекси, бронемашини, протикорабельні ракетні комплекси. Значну допомогу продовжують надавати Латвія, Литва, Естонія, Польща, Чехія, Німеччина, Словаччина, інші держави.
На сьогодні ситуація російських військ та втрат не дозволять їм розглядати план окупації більшої частини України. Навряд чи це взагалі можливо в найближчі роки, особливо з огляду на те, що боєприпаси й техніку путлер контрабандою тягає з Ірану. Тому росія вже програла війну за захоплення України, зосередившись на захопленні територій Донбасу та півдня. Та повна Перемога України є неминучою.
У передчутті своєї агонії орківські потвори, найімовірніше, нарощуватимуть жорсткі бомбардування, обстріли, адже зараз для путіна на карту поставлене все. Та погань, що возвеличує вбивцю, паскудить на кожному кроці, у своєму ж лайні потоне.