«Сьогодні мав виступ на засіданні Генеральної Асамблеї Асоціації міст-володарів Призу Європи у Раді Європи. Асамблея триває у ці дні в Стразбурзі.

    Учасниками Асоціації є понад 60 міст з різних країн Європи. Насамперед, привітав цьогорічного переможця - Ізмір (Туреччина). Саме Ізміру ми, як минулорічний переможець, передали Приз Європи.
    Подякував нашим міжнародним партнерам та друзям за підтримку. Розповів про нашу боротьбу за Свободу і Незалежність, про ситуацію на фронті, злочини російських рашистів, роботу місцевого самоврядування в умовах війни. Розповів, як Хмельницький перетворився не лише на гуманітарний хаб, але й на місце концентрації релокованого бізнесу.
    Звернувся до всіх міських голів, депутатів, європарламентарів з тим, аби підтримали надання Україні статусу кандидата в члени Європейського Союзу, бо українці захищають Європу, захищають цінності Свободи, Справедливості, Правди, Демократії кров’ю і залізом.
    Зараз в інформпросторі активно «розганяють» вкид про те, що світ і Європа про нас забувають. Скажу так - ті, хто був друзями з самого початку, залишаються ними і досі. Ми, міські голови, використовуємо максимум можливостей, або донести світу правду про війну - виступаємо на сесіях наших партнерів, засіданнях великих міжнародних організацій. Впродовж останнього часу мав вже 9 таких виступів.
    Разом переможемо!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці.