Журналіст Віктор Вацко розповів історію про кам’янчанина, нападника “Динамо” і молодіжної збірної України Владислава Ваната.

Після матчу молодіжної збірної України у Вірменії наша команда в аеропорту опинилася по сусідству з гейтами на рейси у сочі і москву.

“У лаптєногих є така фішка – вони дуже часто одягаються в якусь дурню з символікою своєї країни: то футболки з прапором у кольорах дешевої зубної пасти, то футболочки з цією двоголовою курочкою. Там такі і летіли. Поруч був магазинчик, де продається всяка сувенірна продукція, в тому числі – оці російські прапорці.

Форвард київського “Динамо” Влад Ванат надивився на цей колорит, зайшов у цей магазинчик та що зробив? Скупив усі російські прапорці. Всі.

Згодом він вийшов з цими прапорцями, підійшов до смітника і на очах пасажирів двох рейсів до росії всі ці прапорці викинув. Так футболіст, справжній патріот України, активний волонтер, наш земляк поставив на місце «патріотів» росії, тим самим принизивши агресорів після гри збірної. Як думаєте, скільки громадян курника йому сказали бодай одне слово? А ніхто”.