Сьогодні під головуванням заступника міського голови Михайла Кривака відбулося засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради. Під час засідання розглянули 48 питань порядку денного.

    «Сьогодні ми розглянули ряд важливих для нашої громади питань. В першу чергу продовжуємо підтримувати збройні сили та військові частини, які знаходяться на території нашого міста, доповнивши перелік цих частин ще двома військовими частинами. Ряд рішень, які прийнято, будуть розглядатися на позачерговій сесії міської ради», - зазначив Михайло Кривак.
Презентуючи проект рішення про подання на розгляд міської ради звіту про виконання бюджету Хмельницької міської територіальної громади за дев’ять місяців 2022 року, начальник фінансового управління Хмельницької міської ради Сергій Ямчук зазначив, що в цілому спостерігається позитивна динаміка по доходах. Зокрема, перевиконання власних доходів складає 214,6 млн грн.
Звітуючи по видатковій частині за цей період, Сергій Миколайович зазначив, що пріоритетними видатками є підтримка військовослужбовців та військових частин - понад 62,5 млн грн було спрямовано на це.
Члени виконкому також підтримали проект рішення про надання матеріальної допомоги на лікування. Цього разу таку допомогу отримають 25 осіб на загальну суму 89 тис. грн.
Традиційно частина рішень стосувалася питань опіки над дітьми, демонтажу зовнішньої реклами, виділення допомоги на поховання тощо.