Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення виконавчого комітету «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26.03.2020 №267 «Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд, архітипів тимчасових споруд та Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території парків і скверів міста Хмельницького».

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» оприлюднюється проєкт рішення виконавчого комітету «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 26.03.2020 №267 «Про затвердження комплексних схем розміщення тимчасових споруд, архітипів тимчасових споруд та Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території парків і скверів міста Хмельницького».
Проєкт розроблений з метою удосконалення порядку проведення торгів, підвищення їх ефективності, запобігання зловживанням учасниками електронних торгів регламентом електронної торгової системи, збільшення кількості успішних аукціонів та збільшення обсягів надходження коштів за розміщення тимчасових споруд на рахунки балансоутримувачів парків і скверів міста.
З повним текстом проєкту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Хмельницької міської ради (розділ «Регуляторна політика»).
Зауваження та пропозиції від населення міста приймаються в письмовій формі протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення вищезазначеного проєкту та аналізу регуляторного впливу за адресою його розробника: управління комунальної інфраструктури Хмельницької міської ради, м. Хмельницький, вул. Проскурівська, буд. 1, каб. 310, тел. 70 39 03; електронна адреса – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.