Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 387

   

«Спільно з Послом України у Польщі Василем Зваричем відвідали наше місто-побратим Чеханов. Місто, яке з першого дня постійно допомагає нам на всіх фронтах: передає потужну допомогу, надає прихисток для українців, забезпечує політичну підтримку тощо.

    Мешканці Чеханова передали вже десятий гуманітарний вантаж для Хмельницького. Цього разу це 23 генератори різної потужності (від 5 до 8 кВт), квадрокоптери Dji Mavic 3, медичні аптечки та ін. Загальна вартість вантажу понад 1,5 млн грн. Домовилися також про передачу нам автобуса. Домовилися і про подальшу допомогу від громади Чеханова.
    Раніше Чеханов вже передавав десятки генераторів, радіостанцій, приладів нічного бачення, квадрокоптерів, а також медичні автомобілі, медичне обладнання, медикаменти, одяг та інше. Перший вантаж із Чеханова приїхав у Хмельницький ще 25 лютого.
    Окрім отримання вантажу, відвідав заклади, де перебувають дітки з українських міст і сіл. Відвезли їм подарунки, поспілкувалися.
    Разом із головою міста Чеханова Кшиштофом Косінскі взяв участь у презентації книги «Чеханов-Україні». На заході подякував полякам за постійну допомогу і підтримку.
    Спілкувався також з місцевою владою, бізнесом, освітянами, митцями.
    А також поспілкувався з низкою місцевих, регіональних та національних ЗМІ, розповів про терористичні акти, які вчиняють російські рашисти, боротьбу українців за майбутнє всього цивілізованого світу тощо.
    Принагідно привітав польський народ з Днем Незалежності!
    Witam z dniem niepodleglosci Polski!», - зазначив міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.