Сьогодні під головуванням заступника міського голови Миколи Ваврищука відбулося чергове засідання виконавчого комівтету. Протягом роботи члени виконкому розглянули 44 питання порядку денного. Усі рішення стосувалися забезпечення життєдіяльності міста. 

Традиційно виділили матеріальну допомогу на лікування для мешканців Хмельницької громади. Цього разу таку допомогу отримало 85 осіб на загальну суму 434 тис. грн.

Також частина рішень буде розглянута на черговій сесії. Зокрема, пропозиції про внесення змін до цільової Програми попередження виникнення надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної і техногенної безпеки об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури пожежно-рятувальних підрозділів на території Хмельницької міської територіальної громади на 2021-2025 роки, пропозиції про внесення змін до рішення десятої сесії міської ради від 15.12.2021 № 52 «Про затвердження Програми підтримки і розвитку житлово-комунальної інфраструктури Хмельницької міської територіальної громади на 2022-2027 роки» зі змінами та інші.

Традиційно частина рішень стосувалася питань опіки над дітьми, квартирного обліку при виконавчому комітеті міської ради, виділення допомоги на поховання тощо.