Крига скресла: перші чотири німецькі танки Leopard 2 вже в Україні. Їх передала Польща. Незабаром поляки, які разом з американцями найбільше допомагають нам зброєю, відправлять ще шістдесят власних модернізованих танків РТ-91. Такий приклад надихає й спонукає квапитися інші держави, що обіцяли дати «леопарди». Вже наприкінці цього місяця на фронті з’явиться кілька десятків цих машин. А всього в першій хвилі поставок навесні партнери передадуть до 140 танків різних модифікацій. Надійним доповненням до них будуть понад 150 бронемашин піхоти, які вже на шляху до України. Згодом, після нових поставок танків наша армія зможе сформувати вісім нових механізованих батальйонів.

На підході — найсучасніші системи протиповітряної оборони, що зможуть частково закрити небо від ворожих ракет і літаків. Переконаний. Українська армія завдяки партнерам невдовзі зміцнить і авіацію. Наш контрнаступ — не за горами.
Біснуватий путін та його оточення в гніві й паніці, бо відчувають, що скоро російську армію поженуть з української землі. Не досягаючи успіхів на фронті, рашисти мстяться мирному населенню. Майже щодня вони обстрілюють наші міста й села в прикордонні з росією та поблизу лінії зіткнення військ, тероризують ракетами й безпілотниками фактично всі області України.
На фронті зараз найгарячіше на Донбасі. Проваливши путінське завдання взяти цей регіон до першого березня, орки, встеляючи землю трупами, пнуться зі шкіри, щоб вийти на межі Донецької та Луганської областей. Наша оборона мужньо стоїть, відбиваючи атаку за атакою.
Світ засуджує варварів, які ведуть загарбницьку війну. Країни «Великої сімки» днями виступили із заявою й закликали росію «припинити агресію і негайно, повністю і беззастережно вивести свої війська з усієї міжнародно визнаної території України». Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй теж ухвалила резолюцію з вимогою до росії покинути Україну заради всеосяжного, справедливого і міцного миру. Це є потужним сигналом незмінної глобальної підтримки України. Нашу державу підтримала 141 країна. Проти резолюції проголосували лише сім країн, переважно — сателіти кремля.
На жаль, такі великі країни, як Індія та Китай — утрималися. Особливо непокоїть позиція очільника Піднебесної — Сі Цзіньпіна. Хоча він на весь світ розтрубив про китайський план миру, але ніяких практичних кроків не робить для припинення війни. Тобто фактично Китай стоїть на стороні росії, з якою навіть зараз, під час агресії, проводить спільні військові навчання. США попередили китайського лідера, що проти його держави будуть вжиті найжорсткіші санкції, якщо він наважиться надати зброю агресору. Сі, як мовиться, і кортить і страшно  надати, бо нині обсяг торгівлі Китаю зі США та Євросоюзом у десять разів більший, ніж з росією. До того ж, у Піднебесній розташовано сотні філій іноземних компаній, які в разі її підтримки росіян можуть бути закриті. Отож в цілому Китай у близькому майбутньому може чекати крах.
Хоча нинішня війна Китаю вигідна, бо веде до економічного ослаблення Заходу й до занепаду свого васала — росії, в якої, в разі поразки, можна відтяти шмат території чи, як мінімум, зробити кремль повністю залежним. Та довго грати на вдаваному нейтралітеті небезпечно. Безперечно, Китай знає про це і точно визначиться найближчим часом, допоможе поставити путіна на місце й припинити війну. Знову ж таки Сі і тут не в програші, бо підніме свій авторитет у світі.
Та повернімося до допомоги Заходу нашій державі. Країни «Великої сімки» днями вирішили надати нам чергові 39 мільярдів доларів. Сполучені Штати Америки виділять найближчим часом понад десять мільярдів доларів бюджетної підтримки. А загалом на цей рік вони направлять для надзвичайної допомоги Україні 45 мільярдів доларів.
Саме завдяки партнерам ми, попри війну, поступово почали відбудовувати зруйновані рашистами об’єкти критичної інфраструктури, житло, дороги.
Насамкінець, про ще одну приємну новину. З першого березня в Україні проводиться індексація пенсій майже на двадцять відсотків. Підвищення розміру торкнеться 10,5 мільйона осіб. А з 1 липня буде проіндексовано пенсії для науковців, держслужбовців, працівників органів місцевого самоврядування.
Виживемо, здолаємо ворога, відбудуємо Україну!