Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 285

7 березня у Хмельницькій районній раді відбулась позачергова сесія. Основним питанням засідання було обрання голови райради. Ним став Богдан Цимбалюк від політичної партії “Команда Симчишина”.

За 39-річного підприємця Богдана Цимбалюка проголосували 48 присутніх депутатів. Про це йдеться на сайті ради та в дописі на сторінці партії. Також у порядок денний були внесені питання щодо зміни складу комісії та президії.
“Серед депутатів районної ради на сесії були присутні депутати, котрі на декілька днів повернулись із фронту, перебуваючи у складі Збройних Сил України, адже хлопці відповідально ставляться до повноважень та обов’язків, якими їх наділили виборці”, – зазначається в інформації політсили.
Додамо, що згідно з даними сайту “YouControl”, Богдан Цимбалюк вказаний серед співзасновників однойменної з партією громадської організації “Команда Симчишина”.
У районній раді він є членом постійної комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та агропромислового розвитку.
Нагадаємо, попередній голова Хмельницької районної ради Олександр Чорнієвич, який пропрацював на цій посаді два роки, достроково припинив повноваження з 31 грудня 2022 року “у зв’язку з особистою заявою”.