Силами громадської ініціативи Євромайдан-Варшава, фонду «Stand with Ukraine» та організації «Nova Ukraine» у Польщі проведена інформаційна кампанія «Дякую, Польще». Вона проводилася до річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

У межах акції по всій країні було встановлено 70 білбордів із зображеннями українців, які щиро дякують полякам та Польщі за підтримку.
Світлини не випадкові – на них зображені наші співгромадяни, яким допомогли поляки.
Наприклад, історія солдата Антона. Його близьким довелося стати біженцями в Польщі. Чи історія дівчини Марії з Маріуполя, яка ледве вижила у маріупольській блокаді, а в березні 2022 року разом із двоюрідними братами та матір’ю була евакуйована до Польщі.
Протягом місяця встановлені по всій Польщі білборди змогли побачити приблизно 60 мільйонів людей, або 2 мільйони осіб щодоби.
Мінреінтеграції висловлює щиру подяку ініціативі Євромайдан-Варшава, фонду «Stand with Ukraine» та організації «Nova Ukraine» за проведену роботу. Адже зараз надважливо сказати мільйонам поляків про те, що ми, українці, їм вдячні. Що ми завжди пам’ятатимемо ту неймовірну підтримку з боку дружньої нам країни у ці складні для нашої держави часи.

 Фото minre.gov.ua