Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 328

Особисті прийоми громадян у селах, які входять до складу Хмельницької громади уже стали традиційними. Відповідно до затвердженого графіка такі прийоми проводять заступники міського голови, секретар Хмельницької міської ради, керуючий справами виконавчого комітету. Такі зустрічі – добра нагода мешканцям громади особисто поспілкуватися та озвучити проблемні питання представникам міської влади.

Цього разу особистий прийом відбувся у селі Бахматівці старостинського округу з центром у селі Пирогівці. З мешканцями села спілкувався заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок.
Найбільше людей хвилювали питання ремонту доріг і водопостачання села. За словами мешканців Бахматівців, ці питання найнагальніші. Також говорили про облаштування дитячого майданчика, встановлення додаткового сміттєвого контейнера, поблизу кладовища, та про благоустрій кладовища, облаштування зупинки громадського транспорту та пішохідного переходу на в’їзді до села тощо.
Загалом за час прийому до Василя Пилиповича звернулося близько двох десятків мешканців села, було порушено майже 40 питань.