Відбулось виїзне засідання Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб з метою ознайомлення з роботою підпорядкованих установ управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради, а саме: Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Родинний затишок», Хмельницького міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Школа життя», Хмельницького міського центру соціальної підтримки та адаптації.

Хмельницьким міським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на виділені у 2022 році з бюджету міської територіальної громади кошти були закуплені 12026 продуктових набори для видачі внутрішньо переміщеним особам через штаб допомоги вимушеним переселенцям. З січня 2023 року видано 10004 продуктових набори. Внутрішньо переміщені особи постійно отримують також інші соціальні послуги у центрі. 45 осіб з числа вимушених переселенців навчаються в «Університеті третього віку». Станом на 22 травня 2023 року у відділенні цілодобового тимчасового перебування в центрі тимчасово проживають 6 внутрішньо переміщених осіб.
У 2023 році в центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень «Родинний затишок» було надано 10356 послуг (денний догляд, соціальна адаптація, консультування, інформування) для 51 особи.
Діяльність Хмельницького міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Школа життя» спрямована на соціальну реабілітацію дітей з інвалідністю, підготовку їх до самостійного життя і праці, створення найсприятливіших умов для їх розвитку. В 2023 році на реабілітацію в центрі реабілітації «Школа життя» було зараховано 14 дітей з інвалідністю, які мають статус ВПО.
У міському центрі соціальної підтримки та адаптації послугами проживання користується 32 внутрішньо перемішені особи, також працівниками центру координується робота міського пункту видачі одягу для потреб ВПО та осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах.
Представники Координаційної ради долучилися також до заходу Регіонального представництва Української плаформи «Жінки в бізнесі» «Посади калину-символ України». Біля Вічного вогню, у парку імені Івана Франка та у Дендропарку було висаджено 75 кущів калини трьох сортів.