Те, що Сатанівська селищна об’єднана територіальна громада, яку очолює Альберт Собков, активізує свою діяльність – факт незаперечний.

І не треба далеко ходити, варто лише побувати у селі Іванківці Городоцького району. Тут сьогодні працюють і школа, і дитячий садок, і амбулаторія сімейної медицини, а також – Будинок культури, поштове відділення, бібліотека і т. д. Погодьтеся, не кожне село може похвалитися такою інфраструктурою. Крім того, ці об‘єкти соціальної сфери реконструюються та оновлюються.
  – Безумовно, те, що ми зберегли село, – розповідає староста сіл Іванківці та Кринцилів Сергій Клепас, – то лише завдяки створенню Сатанівської ОТГ. Навряд чи змогли б самотужки довести до пуття школу й дитячий садочок, до того ж, прокласти чотири кілометри водогону, заасфальтувати дороги та оновити освітлення вулиць. Це лише перші кроки,  зроблені нами, а попереду – ще чимало задумів.
Відрадно, що не стоїть осторонь у розв’язанні багатьох насущних проблем місцевих жителів і «Агрофірма ім. В. Д Слободяна». За її участі влітку, коли висохли криниці, довозили воду до кожного двору, навесні допомагали з прокладанням водогонів, а зараз, взимку, чистять дороги від снігу, вчасно вивозимо побутові відходи.
Також з допомогою агрофірми в Іванківцях  відкрито пам’ятник Тарасу Шевченку. Загалом вона бере участь у всіх добрих починаннях місцевої громади.
А коли є певне зростання, а не занепад, то і люди не поспішають   залишати місця, де з‘являється робота, де є сучасна інфраструктура, а отже, є   можливість розвиватися та отримувати доступні та якісні послуги.