Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Війтовецької селищної ради (ЦНАП) створений у березні минулого року. На п’ятій (позачерговій) сесії селищної ради рішенням виконавчого комітету Війтовецької селищної ради «Про надання послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та бізнесу» та  «Про надання послуг з реєстрації місця проживання, перебування громадян та військового обліку»,  а в травні 2016 року на сьомій (позачерговій) сесії селищної ради  затверджене Положення про ЦНАП.

Сьогодні у ЦНАП чотири працівники, які одночасно виконують функції адміністраторів: начальник ЦНАП, два державні реєстратори прав на нерухоме майно та паспортист. ЦНАП надає адміністративні послуги з державної реєстрації прав на нерухоме майно, яке  знаходиться в ме-жах Хмельницької області, а саме: реєстрація нерухомого майна, в тому числі новостворених земельних ділянок, реєстрація похідних прав, тобто договорів оренди земельних ділянок, надання інформаційних довідок та витягів. Також реєструються  новонароджені діти (зняття з реєстрації)  місця проживання чи перебування громадам, із одночасним зняттям їхньої попередньої реєстрації незалежно від того, де вони проживали до цього. Паспортист ЦНАП проводить військовий облік громадян Війтовецької ОТГ із занесенням даних у спеціальні картки первинного обліку.
У найближчому майбутньому планується  надання послуг у сфері державної реєстрації фізичних та юридичних осіб та відомостей з Державного земельного кадастру.