Нещодавно утворилася Олешинська об’єднана територіальна громада, яку очолив Віталій Осядлий.

Минуло два роки, як обрали Віталія Станіславовича Олешинським сільським головою. Звісно, це надто малий термін для реалізації задумів, для відчутних змін. Та все ж керівнику вдалося розробити генеральні плани розвитку кожного з чотирьох сіл на території Олешинської сільської ради. Прокладання доріг, водопостачання, освітлення — ці готові проекти стануть зеленим світлом до втілення їх у життя. Вже нині заасфальтували окремі вулиці, провулки — і в цьому   чимала заслуга Віталія Осядлого.
За короткий період керівництва Віталія Осядлого вдалося ввести в дію дитячий садочок в Іванківцях, на що були використані кошти обласного, районного бюджетів і місцевих спонсорів. Авторитет Віталія Станіславовича серед жителів допомагає вирішувати чимало злободенних для громади питань.
— Стосунки треба будувати: на взаєморозумінні, взаємовиручці, толерантності, — каже голова новоствореної громади. — І, звісно, все, що обіцяли людям, — треба виконати. Я впевнений, що розпочате будівництво доріг, водопостачання, освітлення зможемо довести до завершення. Перші кроки, вони особливо важливі, зробили, тож будуть і наступні.
І надалі треба якомога більше напрацювати подібних проектів, щоб, відштовхуючись від них, розгортати широкий фронт робіт, — ділиться думками Віталій Осядлий.
Найвагомішим і найціннішим досягненням депутатського корпусу, жителів Олешинської сільської ради Віталій Станіславович вважає той факт, що зуміли зберегти свого громаду. Були пропозиції об’єднатися з іншими, але тут переконані, що можуть бути самодостатніми. До чотирьох сіл — Олешин, Іванківці, Велика Калинівка, Черепова — приєдналася ще й Черепівка. Отже, сил, як кажуть, додасться.
— Бажання змін, новизни, досягнень — закладено в основу нашої діяльності, — запевняє Віталій Осядлий і додає, що Олешинська
об’єднана громада зможе заявити про себе реальними справами.