Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 644

Згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка Ярмолинецький район очолив Андрій Шутяк, депутат Хмельницької обласної ради від політичної партії «За конкретні справи», який, до слова, у 2014-2015 уже виконував обов’язки голови Ярмолинецької районної державної адміністрації. Новопризначеного керівника представив голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий.

Очільник області насамперед подякував Володимиру Байталюку, який тривалий час виконував обов’язки голови Ярмолинецької райдержадміністрації, проаналізував стан справ у районі й окреслив найперші завдання, над якими доведеться працювати новому керівнику. А це: детінізація, залучення інвесторів, створення робочих місць, активне включення в роботу над реформуванням галузей охорони здоров’я і освіти, завершення процедури об’єднання територій. «Ваше, Андрію Васильовичу, завдання, — наголосив Вадим Миколайович, — повернути довіру людей до влади, працювати так, аби, звітуючи за перші сто днів на посаді, уже перерахували, що доброго зроблено, що покращилося і яким чином змінилося життя людей».
Голова облдержадміністрації висловив переконання, що професійний та життєвий досвід  Андрія Васильовича дозволить йому працювати успішно й ефективно та досягти гарних результатів, а також дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку району.
Новопризначений керівник, подякувавши за високу довіру Президенту України, за постійну підтримку й розуміння Вадиму Лозовому, заступнику голови обласної ради Неонілі Андрійчук, помічнику народного депутата Олександра Гереги Уляні Ткаченко, які теж приїхали на офіційне представлення.
— Я чітко розумію відповідальність, покладену на мене, — звернувся Андрій Шутяк до велелюдної зали, адже прийшли-приїхали підтримати нового керівника депутати районної, сільських та селищної рад, сільські голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь, відділів, установ, організацій та підприємств Ярмолинецького району, ОТГ, керівники районних громадських організацій, політичних партій  та просто пересічні мешканці.
— Я впевнений, що лише спільними зусиллями, спільною роботою ми досягнемо того позитивного результату, якого всі прагнемо. Я відкритий до діалогу і співпраці з людьми, які готові щоденно трудитися для розвитку і процвітання нашої Ярмолинеччини. Я — місцевий, тож мені щоднини дивитися людям в очі. Як робив це сміливо до цього, так продовжуватиму й надалі. Переконаний, що сила в єдності, тому максимально робитиму все, аби консолідувати всіх задля досягнення результату.
Успішного розвитку й процвітання Ярмолинеччині на чолі з новим керівником зичили Неоніла Андрійчук та Уляна Ткаченко, які переконані, що Андрій Шутяк — саме та людина, з котрою район стрімко розвиватиметься.
Після офіційної частини Андрія Васильовича ще довго не випускали із зали: присутні, вітаючи, дарували квіти, зичили всіляких гараздів, висловлювали довіру, гарантували підтримку. Отже, Ярмолинеччина — в надійних руках.