У Старосинявському районному будинку культури з нагоди Дня працівника освіти для всіх педагогів краю відбувся святковий концерт, який зібрав і директорів шкіл, і завучів, учителів, методистів, і  вихователів дитячих садочків, працівників закладів позашкільної освіти та їхніх вихованців.

Урочистий захід розпочався з виконання Державного Гімну України. Всі присутні вшанували хвилиною мовчання земляків, які віддали життя, захищаючи суверенність і незалежність України, — Олександра Романенка, Вадима Шалатовського, Олексія Герегу, Романа Сологуба, Олександра Казмірова.
Старосинявський селищний голова Віталій Здебський у вітальному слові зазначив: «У цей святковий день дякую вам за благородну, подвижницьку та самовіддану працю, відповідальне ставлення та любов до обраної справи, педагогічну майстерність, безкорисливе добро та багатство душі, що його повсякчас ви даруєте своїм учням і колегам».
 До освітян звернувся і начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради Олександр Пузирук і побажав «здоров’я, чистого безхмарного неба, щоб усі мрії та задуми збувалися. Адже ми знаємо, що наші діти — найкращі на теренах області!». Також Олександр Миколайович подякував усім ветеранам педагогічної праці, зазначивши, що «вони були, є і будуть нашими наставниками, тож прийміть низький уклін за вашу віддану працю. Ми намагаємося не лише тримати планку в нашій діяльності, а й піднімати її з кожним роком все вище».