Очільник Староушицької громади Анатолій Тимчук, заступник голови з гуманітарних питань Ігор Чорний, начальник відділу освіти, культури, туризму молоді та спорту Староушицької селищної ради Наталія Бичок та спеціаліст цього ж відділу Юлія Заболотна відвідали заклади освіти громади. Й прийшли вони до учнів не з порожніми руками.

Вже давно Крушанівський ДНЗ відчував потребу в пральній машині, розповіли в громаді. Тому за кошти ОТГ придбано пральну машину SAMSUNG вартістю дванадцять тисяч гривень. Її й передали закладу. А безпосередньо для діточок нещодавно закупили дидактичні матеріали для перших класів всіх трьох ліцеїв громади вартістю 85 тисяч гривень на умовах співфінансування з обласним бюджетом. Діти були у захваті від отриманих подарунків, їх емоції підняли настрій усім присутнім.
Крім цього, за кошти Староушицької селищної ради придбано і меблі для школярів на суму тридцять тисяч. Ще раніше  за кошти субвенції для «Нової української школи»  в ліцеї ОТГ придбано три мультимедійні комплекси вартістю 73 тисячі гривень. А від компанії LEGO для першачків надійшли у подарунок набори конструкторів.
А ще незабаром у навчальних закладах з’являться одномісні парти. Селищна рада забезпечила ліцеї також новеньким медичним обладнанням та необхідними медикаментами. Як зазначив Анатолій Тимчук «Подільським вістям», коментуючи ситуацію в навчальних закладах: «Є дуже багато проблем. Вони накопичувались роками. Ми надалі будемо працювати, в кожному закладі освіти покращувати матеріальну базу. Будемо намагатися, щоб у громаді діти відчували турботу».