Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 610

— Фінансова самодостатність дає нам змогу вирішувати нагальні питанні, задовольняти потреби села, — розповідає Поповецький сільський голова у Волочиському районі Алла Сістук. — На щастя, серед інших платників податків на території сільської ради працює одне з кращих агропідприємств району, наповнюючи сільський бюджет.

Тож перелік добрих справ і справді чималий. Алла Сергіївна згадує про те, що в селі Великі Жеребки до середини грудня завершать проведення освітлення, ці роботи обійдуться у 280 тисяч гривень. А на свердловину, яка забезпечуватиме водою Попівці, з сільського бюджету спрямували 462 тисячі гривень. Цього року
114 тисяч гривень, проплатили на прокладання водогону в Попівцях. Звісно, надалі ці роботи продовжать.
Чималу увагу сільська рада приділяє місцевій школі: в поточному, на потреби закладу виділили 330 тисяч гривень.
Не кожне село сьогодні має генеральний план, а у Попівцях вже й завершили зйомку території, виготовлення відповідних карт. На наступний рік генеральний план села, відповідно до сучасних вимог, буде повністю готовий.
2019-ий, запевняє Алла Сергіївна, стане на території їхньої сільської ради роком доріг, адже потреба ремонту вулиць назріла у всіх чотирьох селах, які входять до складу Поповецької сільської ради.
Аллу Сістук можна вважати новачком в органах самоврядування, адже посаду сільського голови обіймає лише півтора року. Проте саме тут колишній педагог прагне якомога більше корисного зробити для своїх земляків.