Надрукувати
Категорія: Політика
Перегляди: 869

Оцінюючи роботу, яку вдалося втілити у селі Клинини впродовж останніх двох років, староста Ірина Завальнюк підкреслює, що реалізовувати стільки планів самостійно, без допомоги Волочиської міської об’єднаної громади, не змогли б.

– Лише на ремонт дороги витратили загалом тут мільйон гривень, – каже Ірина В’ячеславівна. – А ще ж, окрім цього, вдалося провести освітлення сільських вулиць, що обійшлося понад 600 тисяч гривень.
Лише у цьому році стільки вдалося зробити: провести опалення в місцевій школі та дитсадку, ремонтні роботи в клубі, ФАПі.
Варто згадати і про те, що за кошти об’єднаної громади для школи закупили новий холодильник, систему для очищення води. Не знаємо проблем з ремонтом шкільного автобуса, бо і запчастини, і пальне отримуємо вчасно.
Позитивно сприймають жителі села те, що з періоду об’єднання в громаду тут раз на тиждень централізовано вивозять сміття.
До кінця року буде проведений і ремонт у приміщенні старостату. І такі зрушення не залишаються непоміченими. Навпаки – вони підстави для задумів, які можна реалізувати спільними зусиллями.
Ірина Завальнюк каже, що вже давно мріють мати свій спортзал. Його можна обладнати в колишньому Будинку культури, а для цього треба провести капітальний ремонт приміщення. Сподіваємося, що і цей задум невдовзі спільними зусиллями зможуть втілити.