Напередодні Різдвяних свят в обласному центрі відбувся благодійний ярмарок.

Різдвяний час має бути особливим для дітей, бо малеча потребує новорічної казки, подарунків, гарних сюрпризів, чекає на особливу увагу й турботу дорослих. А для дорослих — це пора добрих справ, можливість здійснити чиюсь мрію, час духовного піднесення, коли можна виявити милосердя й допомогти хворим діткам, подарувати їм радість та надію на швидке одужання.
Благодійний ярмарок саме і був організований з метою збору коштів на лікування маленьких мешканців Хмельниччини, котрі мають важкі проблеми зі здоров’ям. Тому до участі в ньому долучилися представники всіх районів області та об’єднаних територіальних громад. На майданчику перед театром ім. М. Старицького розташували казкові будиночки, де всі бажаючі мали можливість придбати солодощі, святкову випічку, новорічні сувеніри, ялинкові прикраси, вироби народних умільців. Організатори свята пригощали смачним кулішем, а пожертви складали в новорічні подарункові скриньки. Зібрали того дня загалом сорок вісім тисяч п’ятсот гривень.
Завітав на гарну подію й голова облдержадміністрації Вадим Лозовий та працівники апарату. Чиновники миттю перетворились на дітей, купували поробки майстрів, жартували, співали різдвяних та народних пісень, фотографувались зі свинею. Звертаючись до учасників дійства, Вадим Миколайович подякував усім, хто влаштував благодійне свято: «Наш ярмарок — це акція добра, милосердя. Дякую організаторам, своєю доброю справою ви подаєте гарний приклад турботи про тих, хто потребує допомоги!»
Він привітав усіх з Різдвяними та Новорічними святами та побажав миру в нашій державі, сімейного благополуччя.
«Нехай Господь береже кожного воїна, який охороняє мирне небо над нами. Нехай якнайшвидше хлопці повертаються додому з перемогою, здоровими та неушкодженими! Хай у наступному році Бог дарує Своє благословення кожній родині, Хмельниччині, всій Україні!» — сказав Вадим Лозовий.
Також з нагоди прийдешніх свят він вручив відзнаки облдержадміністрації юним талантам Хмельниччини — переможцям конкурсів та змагань. На завершення  святкового заходу учасники та гості заспівали різдвяної колядки «Нова радість стала».